JouJou Botanicals

10% off Promo Code at Joujoubotanicals.com

BOOK NOW

Joujoubotanicals.com coupon code on 10% discount


JouJou Botanicals je brand organske i visokoučinkovite linije za njegu kože, stvorene za vraćanje blistavosti kože uz pomoć aktivnih elemenata zelene bio-tehnologije. Naša kolekcija izrađena je od najkvalitetnijih certificiranih organskih i održivih sastojaka. Formulirano s ljubavlju i namjerom da svakodnevne rituale pretvori u jedinstveno i divlje iskustvo.

JouJou Bébé

Organska Mom&Baby linija posebno formulirana sa sigurnim i nježnim sastojcima za osjetljivu kožu mama i beba. Baby Balm je sudjelovao i na prestižnom međunarodnom natjecanju kozmetike Beauty Shortlist, gdje je dobio i nagradu u kategoriji „Mom&Baby“.

Slow Beauty

 
Sve naše formulacije su prirodne te biljnog podrijetla, nikad testirane na životinjama, pakirane u staklo i izrađene ručno s ljubavlju u malim serijama.

Certificirano organsko

Naši proizvodi posjeduju ECOGEA certifikat i dermatološki su testirani. Ispunjavaju niz strogih pravila i kriterija u proizvodnji kako bismo potrošačima osigurali da su njihovi proizvodi originalni organski i prirodni.

Održivost

Strastveno brinemo o našem prekrasnom planetu i svjesni smo svoje odgovornosti u dizajnu proizvoda, koji nisu dobri samo za kožu, već i za naš okoliš. Zato je održivost uvijek naše polazište pri stvaranju svakog proizvoda.

Kvaliteta + Sigurnost

Toliko smo uvjereni u svoje proizvode da smo našim kupcima ponudili 30-dnevno jamstvo povrata novca, u slučaju da nisu u potpunosti zadovoljni.

Leave Comment

edealo.com

edealo.com

edealo.comedealo.com